Ne Mutlu Türküm Diyene

Ne Mutlu Türküm Diyene Ne Mutlu Türküm Diyene
A- A+

Bolu Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen konserde, Türk pop müziğinin sevilen ismi Bengü sahne aldı. Bengü, on binlerce kişiye söylediği şarkılar ve marşlarla bayram coşkusunu doyasıya yaşattı.

Bolu Belediyesi, Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümünün kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Karaçayır Konser Alanı’nda bir kutlama konseri düzenledi. Konsere Bolulular yoğun ilgi gösterirken, on binlerce kişi Bengü’nün söylediği şarkılar eşliğinde büyük zaferi coşkuyla kutladı.

Konserin ilk dakikalarında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan sahneye çıkarak sanatçı Bengü’ye hediye ve çiçek takdim etti. Boluluları selamlayıp bayramlarını kutlayan Başkan Özcan, geçtiğimiz ay Van’da düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nde “Ne mutlu Türk’üm” dediği için protesto edilen Bengü’ye jest yaptı. Sahnede Bengü’ye yüzlerce karanfil atıldı. Karanfil yağmuruna tutulan Bengü büyük mutluluk yaşarken, Başkan Özcan ve eşi Meral Özcan’a teşekkür edip, “Bolulular bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk’üm!” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler